Skip to content

Fons Verduin.

Recruitment in (data-driven) marketing

Beschikbaar voor rollen als:

  • Recruiter / Headhunter
  • Interimbemiddeling
  • Outplacement
Fons Verduin

Skills

De uitdagingen van marketeers begrijp ik goed, net zoals dat ik goed begrijp wat nodig is om in een data-gedreven marketingbaan of marketing-gedreven databaan succesvol te zijn. Daar voeg ik de kennis van opdrachtgevers aan toe en voilà: ik kan opdrachtgevers en kandidaten/zzp-ers goed helpen en waar relevant bij elkaar brengen.

En dat is precies waar ik mijn voldoening uit haal: meerwaarde voor opdrachtgevers en professionals. Oprechte interesse in de mens achter een functie, het CV of het Linkedin-profiel. Met oog voor de “hard facts”, maar zeker niet minder voor iemands persoonlijkheid, competenties en ambities. In mijn ogen: die componenten zijn eigenlijk nog wel belangrijker!
Als eigenaar van marketing\switch en partner bij SMG zet ik mijn skills graag in voor opdrachtgevers en professionals die op weg willen naar een volgende stap/opdracht.

Persoonlijk verhaal

Ik ben een meedenker, maar ook een positieve tegendenker. Ik ben opgegroeid met het standpunt: “als je ergens kritiek op hebt, kom dan met een beter idee”. Interesse in anderen  en hen helpen verder te komen, beter te worden, is ook een rode draad in mijn leven.

 

Ik ben competitief, vanaf jongs af aan al in de sport (vooral iets met een bal), zowel teamsporten als individueel. Echter niet altijd om de snelste te zijn, wél om het beoogde doel te bereiken. Lekker meegenomen als je dan ook ‘goud’ hebt behaald, natuurlijk.

Fons is:

  • Resultaatgericht
  • Empathisch
  • Betrokken
  • Adviesvaardig
  • Coachend

“Ik ben een meedenker, maar ook een positieve tegendenker. Ik ben opgegroeid met het standpunt: “als je ergens kritiek op hebt, kom dan met een beter idee”. Interesse in anderen en hen helpen verder te komen, beter te worden, is ook een rode draad in mijn leven.”

Vragen? Of benieuwd wat deze professional voor u kan betekenen?

Neem dan nu contact op.

Stuur mij een uitgebreid cv van deze Expert.