Skip to content

Tijd

20:00 - 23:00

Datum

31 jul 2022

Locatie

Amsterdam

Labels

Expert Only

SMG X De Amsterdamse Zomer

Combineer ondernemerschap en plezier tijdens ons event!

Meerdere keren per jaar komen SMG Experts samen voor een exclusief Expert Only event: Samen gave activiteiten ondernemen en de kneepjes van het ondernemerschap leren. We leren van experts uit onze eigen groep of huren deze voor je in! Alles om jou nóg succesvoller te maken. 

Samenwerken is succes

Tijdens SMG Expert events staan het leggen van connecties en het delen van kennis centraal. Hoe beter je de krachten van andere Experts kent, hoe beter je elkaar kunt helpen. Samen aan opdrachten werken, kennis uitwisselen en sparren inspireert en versterkt. Zo doet iedereen waar hij of zij goed in is!

Business & pleasure

Het leven draait om meer dan werken. Zo simpel is het. We vinden ontspanning en vrije tijd in ons netwerk minstens zo belangrijk als het neerzetten van topprestaties. Bij SMG nemen we je daarom geregeld mee naar leuke evenementen en zijn we niet vies van een feestje. Samen een dagje weg gaan is de perfecte manier om elkaar beter te leren kennen. 

Kennis opdoen en plezier maken gaat gelukkig goed samen! 

SMG X De Amsterdamse Zomer

Wij nodigen je graag uit om op zondag 31 juli mee te komen naar de Amsterdamse Zomer. Wij hebben tickets voor de show van Tino Martin die om 20:00 uur begint. Deze show duurt tot ongeveer 23:00 uur.

Het lijkt ons super leuk als je erbij bent!

Meld je snel aan en dan zien we je graag op zondag 31 juli in het Olympisch Stadion!

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. 

Datum: 31 Juli 2022
Tijd: 20:00-23:00

Locatie: Olympisch Stadion Amsterdam

Vragen?

Mocht je vragen hebben neem dan contact op via info@salesmarketinggroup.nl.

 

Tot dan!