Skip to content

Tijd

18:00 - 21:00

Datum

14 feb 2022

Locatie

Sales Marketing Group
Ambachtsweg 28, 1271 AM Huizen

Labels

Expert Only

Paid Squad | TrueClicks

We vinden het belangrijk dat onze experts zich in alle opzichten blijven ontwikkelen. Simpelweg omdat wij geloven dat iedereen die persoonlijk investeert in kennis zal groeien en zich daarmee zal onderscheiden in de markt. Ervaringen delen, uitdagingen bespreken en ondernemerskansen verkennen met gelijkgestemden.

 

Tijdens deze interactieve Paid Squad Sessie neemt Wijnand Meijer je mee in zijn PPC tool en laat je alles zien over analyses en optimalisatie. 

 

Hoe ziet het programma eruit?

 

17:30 – 18:00 Inloop

18:00 – 20:30 Squad Sessie

20:30 – 21:00 Nabesprekeing

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. 

Datum: 14 februari 2022
Tijd: 18:00-21.00

17:30 Inloop

 

Vragen?

Mocht je vragen hebben neem dan contact op met Daphne Tukker via daphne.tukker@salesmarketinggroup.nl

Tot dan!


Wijnand Meijer

Trainer

Wijnand Meijer

Wijnand Meijers PPC-avonturen begonnen in 2006, toen hij de AdWords-boeken van Andrew Goodman en Perry Marshall tegenkwam. Nadat hij ze had gelezen, besloot hij een PPC-professional te worden en heeft hij nooit meer achterom gekeken. De eerste jaren deed hij zijn eigen advies- en campagnemanagement voor MKB's en na 3 jaar besloot hij zich aan te sluiten bij een snelgroeiend bureau, dat onderdeel werd van iProspect. Uiteindelijk is hij daar 8 jaar gebleven, waar hij enorm veel heeft geleerd over PPC, auditing, technologieleveranciers en relaties tussen adverteerders en bureaus. Op basis van zijn Complete AdWords Audit-serie is Wijnand Meijer mede-oprichter van TrueClicks, een SaaS-bedrijf dat als doel heeft de PPC-kwaliteitsnorm vast te stellen en te verhogen door geautomatiseerde audits en monitoring te bieden. Daarnaast geeft hij regelmatig lezingen op brancheconferenties en behoort hij sinds 2015 in de Top 25/Top 50 meest invloedrijke PPC-experts.