6
nov

18:00 – 22:00

Tijdens deze Inspire & Connect gaan we het helemaal anders doen. Op 6 november staat het onderdeel ‘connecting’ nóg meer centraal en is er meer tijd om te eten en borrelen met andere freelancers. Er zullen 3 inhoudelijke sessies  van 1,5 uur tegelijkertijd plaatsvinden. Dus één (langere) sessie in plaats van twee met meer tijd om de diepte in te gaan middels Q&A en onderlinge discussies. Jij kiest welk onderwerp je het interessant vindt!

Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer daarom nu gelijk jouw gratis ticket via Eventbrite.

Inspiratie Kennis Netwerk

Elke Inspire & Connect start met een diner en een korte voorstelronde. De perfecte manier voor opdrachtgevers en freelancers om elkaar te leren kennen. Daarna is het woord aan de sprekers die je, met leerzame praktijkvoorbeelden, vertellen over hun ervaringen en de nieuwste ontwikkelingen. We sluiten de avond af met een gezellige borrel, waarbij er voldoende gelegenheid is om vragen te stellen en nog even na te praten.

Dit ga je meemaken tijdens deze Inspire & Connect

Er zullen 3 inhoudelijke sessies  van 1,5 uur tegelijkertijd plaatsvinden. Jij kiest zelf één onderwerp dat jouw interesse heeft gewekt!

Thema 1: Uriel Ballast Adhouse7 over Feedmarketing

Uriel Ballast is een ware feed goeroe. Hij snapt dat je tegenwoordig veel moet investeren om klanten te verleiden je product te kopen. Een bezoekje op een vergelijkingssite, een speurtocht op Beslist.nl om het vervolgens op  bol.com aan te schaffen… Welke advertentie heeft de klant nu echt over de streep getrokken? En wat heeft deze conversie nu echt gekost? Uriel geeft jou inzicht met behulp van feedmarketing.

Thema 2: LinkedIn training voor Freelancers van Dolf Kos.

Dolf Kos is Senior Online Marketeer, oprichter van Sales Marketing Group en een echte LinkedIn goeroe. Hij coacht de partners van SMG met als doel hen nog succesvoller te laten ondernemen. Na deze sessie weet je hoe je LinkedIn het beste kan inzetten om opdrachten te scoren en je netwerk warm te houden!

Thema 3: Hoe content de klantreis stimuleert. (round the table sessie)

We hebben allemaal dezelfde termen gehoord bij het beschrijven van het proces dat klanten ervaren bij het converteren naar een lead of verkoop: Customer journey, Buyer’s journey, Sales funnel, Marketing funnel etc. Prachtige modewoorden. Maar hoe zet je content nu echt in om autoriteit te claimen? Een inhoudelijke case met genoeg ruimte voor Q&A en onderlinge discussies.

Wie zijn de sprekers?

    Dolf Kos

Zo verloopt de avond

18.00 – 19.30 aanvang en buffet
19.30 –  21.15 Plenaire opening + inhoudelijke sessie
21.15 – 22.00 Afsluitende netwerkborrel

Locatie

Het Inspire & Connect event zal deze keer plaatsvinden in De Kalkovens (Havenstraat 311, 1271 GD Huizen).
Er zijn genoeg gratis parkeerplekken beschikbaar.

No Show Fee

Wij hanteren een no-show fee voor de (gratis) Inspire & Connect aanmelders. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je gratis ticket of stuur een e-mail naar info@salesmarketinggroup.nl. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van het evenement. Hierna hanteren we de no-show fee van € 50,-.

Toegang

Toegang tot dit event kan je worden ontzegt wanneer deze avond voor jou niet relevant is. Een medewerker van SMG neemt in dit geval vriendelijk contact met je op om dit te bespreken.

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl. We horen graag van je!

Immelda Oord

Author Immelda Oord

Dit is een korte biografietekst. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi bibendum erat metus, eget faucibus orci varius non. Maecenas nec consequat ex, sit amet vulputate nisl.

More posts by Immelda Oord