De ondernemers van de Sales Marketing Group

De ondernemers die zich aangesloten hebben bij de Sales Marketing Group zijn stuk voor stuk ervaren professionals die hun sporen in hun vakgebied ruimschoots verdiend hebben. De ondernemers zijn écht enthousiast over hun vak en bieden een hoge kwaliteit. Binnen de groep vinden we het namelijk belangrijk dat iedereen doet waar hij of zij goed in is én blij van wordt. Daarom kiezen we ervoor om randzaken zoals contractuele of juridische zaken en financiën uit te besteden aan een accountant. Hierdoor kunnen de professionals al hun tijd steken in de opdrachten.

“Succesvolle mensen signaleren meteen nieuwe mogelijkheden, durven snel moeilijk beslissingen te nemen en komen onmiddellijk in actie.”

Ondanks dat we met de Sales Marketing Group ondernemers ontzorgen door bepaalde zaken uit te besteden, blijven de professionals zelfstandig én zelf verantwoordelijk voor bijvoorbeeld het binnenhalen van nieuwe opdrachten. Hierdoor zijn onze professionals vaak ondernemend, flexibel en enthousiast en zullen ze er alles aan doen om hun opdrachten goed af te ronden.

Een professional uit de Sales Marketing Group over het netwerk: “Ik geloof heel erg in de kracht van zelfstandige ondernemers en daar hecht ik ook veel waarde aan. De vrijheid om zelf te bepalen wat je verdient, waar je werkt en wanneer je dat doet, is voor ondernemers zoals ik ontzettend belangrijk. Door me aan te sluiten bij de SMG heb ik nog steeds die vrijheid, maar heb ik óók de mogelijkheid om te sparren met een collega-ondernemer over een opdracht. Zo maak ik het eindresultaat voor mijn opdrachtgever natuurlijk alleen maar beter!”

“Ondernemen is zien wat iedereen ziet en daarmee doen wat niemand anders doet.”

Een andere professional die zich heeft aangesloten bij de Sales Marketing Group: “Het brede netwerk van de groep zorgt ervoor dat ik regelmatig nieuwe opdrachten krijg. Vaak tegen een hoger tarief dan wat ik zelf kan regelen. Het stukje financiële zekerheid dat de SMG kan bieden vind ik ook erg fijn en heeft me uiteindelijk over de streep getrokken om te starten als freelancer én me aan te sluiten bij de Sales Marketing Group.

Benieuwd naar onze professionals? Bekijk een overzicht van de aangesloten ondernemers.