De kracht van samen ondernemen

Samenwerken met andere ondernemers, kennisdeling op verschillende vlakken, hulp bij het binnenhalen van opdrachten en de collectieve voordelen zoals een topaccountant zijn maar een paar van de redenen waarom online marketing specialisten er voor kiezen om zich aan te sluiten bij de Sales Marketing Group. Het financiële vangnet van de groep zorgt ervoor dat het risico voor de ondernemers tot een minimum beperkt wordt.

“Het zijn niet de sterkste van een soort die overleven, noch de meest intelligente, maar zij die het meest inspelen op de veranderingen.”

Ondernemers in de SMG zijn zelfstandig, maar werken samen op sommige vlakken. Als ondernemer wil je soms even kunnen sparren met een collega-ondernemer. De Sales Marketing Group maakt gebruik van de mogelijkheden van het partnernetwerk. Zowel om kennis te delen en van elkaar te leren, als op commercieel gebied. Met financiële vergoedingen worden ondernemers gestimuleerd om elkaar niet alleen met kennis te ondersteunen, maar ook met opdrachten.

De Sales Marketing Group stimuleert de ondernemers ook om hun netwerk uit te breiden en andere professionals uit te nodigen om zich aan te melden voor de groep. Zij weten immers het beste waar het talent te vinden is. Benieuwd hoe de financiële vergoeding eruit ziet? Lees dan verder op de pagina met het financiële overzicht.

Kennis delen en ontwikkelen
Bij de Sales Marketing Group geloven we dat je nooit uitgeleerd bent, zeker niet in de online marketing. Daarom krijg je als partner van SMG  toegang tot maandelijkse trainingen en seminars over specifieke onderwerpen binnen de online marketing en ondersteunen we je in je persoonlijke ontwikkeling.