Brigitte van Cromvoirt

Brigitte van Cromvoirt

 MARKETEER
  • Inzetbaar als:

  • Online Marketeer
  • Campaign Manager
  • SEO Specialist
  • SEA Specialist
  • Social Media Specialist
Locatie: In heel Nederland, op locatie, vanuit huis
Beschikbaarheid: 16 – 32 uur per week

Skills

Met kennis van zaken en de nodige werkervaring heb ik al heel wat bedrijven mogen helpen bij het verbeteren van hun online profilering. Of het nu gaat om het SEO, online adverteren, het schrijven van blogs of nieuwsbrieven of het uitdenken van een compleet marketingplan; ik verras je met innovatieve oplossingen voor het beste resultaat.

Als campaign manager werk ik graag samen met bedrijven om een nieuw product of een nieuwe dienst te lanceren. Met een crossmediale aanpak zorg ik ervoor dat de doelgroep wordt bereikt, dat potentiële klanten worden geprikkeld en dat leads worden omgezet in (langdurige) klanten. Samen bereiken we jouw doel!

Persoonlijk verhaal

“Ik ben gedreven en vasthoudend om het gewenste resultaat te behalen voor mijn klanten. Daarbij blijf ik ze verrassen met mijn innovatieve oplossingen!”

Daar waar ik als campaign manager aan de slag mag met de ontwikkeling én uitvoer van een strategisch marketingplan, trek ik alles uit de kast. Zo werkte ik in Den Haag eens mee aan de promotie van online afspraken maken voor het vernieuwen van paspoort en rijbewijs. Nu de normaalste zaak van de wereld, toen helemaal nieuw voor de inwoners van Den Haag. Er kwamen onder andere flyers, abri posters en persberichten. De hoogtepunten van de campagne waren de ontwikkeling van bioscoopspotje Afspraakje maken? en de premiére van Afspraak je maken? met toenmalig wethouder Frits Huffnagel. Ontzettend leuk om te doen!

Overal om mij heen zie ik bedrijven en mensen die mij inspireren in mijn werk. Kijk bijvoorbeeld eens naar CoolBlue en hun innovatieve aanpak van marketing en sales. Of naar de NS, die naast vervoer ook interessante nevendiensten en producten aanbieden, zoals dagwandelingen en reizen. Iets waar ik regelmatig bij stil sta wanneer ik gebruik maak van de trein of een OV fiets! Dichterbij huis is het mijn vader die mij inspireert. Als succesvolle ondernemer heeft hij ook altijd goede adviezen als: “Denk van grof naar fijn!” en “Luister en stel vragen, laat de klant praten”.

Brigitte is:

  • Doortastend
  • Analytisch
  • Enthousiast
  • Resultaatgericht

Recensies & beoordelingen

“Brigitte houdt mij scherp op het gebied van marketing en communicatie. Naar aanleiding van ons marketingplan pakken wij de website, nieuwsbrieven en social media aan en zetten deze middelen maximaal in om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Dat loopt gesmeerd.” – Directeur van BigFeat

“Brigitte heeft in no-time mijn site doorgenomen, grondig gescand en mij voorzien van nodige verbeteringen en suggesties. Kijk. Daar kun je wat mee. Erg tevreden over haar input!” – Stemacteur Marijn van Rijsewijk

“Brigitte is een adviseur met visie op communicatie: zij houdt zich met de juiste zaken bezig, heeft een mening over hoe een organisatie met communicatie om zou moeten gaan en waar kansen liggen en is in staat in korte tijd een goed communicatie-netwerk rondom een organisatie op te zetten. Als persoon is zij loyaal, zij zet zich meer dan 100% in. In een campagneteam stelt ze de goede vragen en is in staat om knelpunten te zien en even te parkeren, waarmee zij ervoor zorgt dat de vaart erin blijft.” – Directeur van Stichting Pulse

Recente berichten van

Sales Marketing Group

Dolf Kos - LinkedIn Training
Eerdere evenementen

5 augustus| Inspire & Connect LIVE: LinkedIn training

20:00 - 21:00 Leer hoe jij je online zichtbaarheid kunt vergroten met LinkedIn LinkedIn biedt…
Google Data Studio
Eerdere evenementen

10 augustus | Webinar: Google Data Studio

20:00 - 21:00 Maak van je data overzichtelijke rapportages met Google Data Studio Google Data…
SMG Academy Teaser

24 augustus | Webinar: Sales Training voor Freelancers

20:00 - 21:00 Ontwikkel jouw skills op sales gebied. Als freelancer ben je natuurlijk ontzettend…
Inspire & Connect (online)

26 augustus | Inspire & Connect LIVE: Laat LinkedIn voor je werken!

20:00 - 21:00 Meer opdrachten & zichtbaarheid door een eigen en authentieke aanpak op LinkedIn…

Op zoek naar een freelance professional?

Wij koppelen jou aan de juiste kandidaat.