29
mei

09:30 – 13:00
of
12:30 – 17:00

Ben je zelfstandig professional en heb je nog moeite om jezelf op de kaart te zetten? Kom dan op 29 mei naar het Personal Branding Boost Event van Sales Marketing Group. Tijdens dit event nemen we je mee in een viertal interessante sessies die jouw personal brand een boost gaan geven.

Geef jezelf een boost!

Tijdens dit event leer je alle tips en truck die je nodig hebt om LinkedIn succesvol in te zetten. Daarnaast leer je een aantal modellen toepassen die je verder helpen in je communicatie met anderen. En natuurlijk niet te vergeten hoe maak je een goede pitch. Verder zijn er recruiters aanwezig die je verder kunnen helpen je CV te verbeteren. Tussen de bedrijven door heb je de mogelijkheid om een professionele profielfoto te laten schieten. Wij gaan het allemaal regelen voor je. Want uiteindelijk wil je een professionele en kwalitatieve uitstraling, nietwaar?

Je hebt de keuze uit een ochtend of een middag bijeenkomst. Afhankelijk wat je kiest is er afsluitend of voorafgaand een gezamenlijke lunch.

Ochtend programma
9.30 Inloop met koffie
10.00 Start sessies (4 x 45 minuten)
13.00 Gezamenlijke lunch

Middagprogramma
12.30
Inloop met koffie
13.00 Gezamenlijke lunch
14.00 Start sessies (4x 45 minuten)

Dit event is nog volop in ontwikkeling. Dus houd deze pagina in de gaten. Binnenkort is er meer informatie over te vinden.

Inspiratie Kennis Netwerk

↓  Reserveer nu je plek!  ↓

Locatie

Branding Boost zal plaatsvinden in het Porterhouse, Vaarboom 1, 1271 GM Huizen.
Er zijn genoeg gratis parkeerplekken beschikbaar.

Toegang

De toegang voor dit event bedraagt € 69,00. Mocht je onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, annuleer dan je ticket of stuur een e-mail naar info@salesmarketinggroup.nl. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voor aanvang van het evenement. In alle andere gevallen is het niet mogelijk om het aankoopbedrag terug te storten.

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over Inspire & Connect of andere events van SMG kun je mailen naar events@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Martin

Author Martin

More posts by Martin