9
december

19:30 – 21:00

Gaan marketeers hét maken?

 

Op 10 december 2019 sprak Igor Beuker als Keynote speaker op het Performance Marketing event van Sales Marketing Group.

Igor trapte de avond af met een stukje achtergrond. Hoe is hij gekomen waar hij nu is. Van misfit naar professioneel spreker. Visionair. Hij laat zich inspireren door onder andere Nelson Mandela en ziet grote veranderingen in de hedendaags marketing en advertising wereld. Waar hij in gelooft? Technologie inzetten om de wereld beter te maken.

Destijds eindigde Igor dan ook met ‘Ik geloof dat marketeers het gaan doen!’. Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en is er in die tijd veel veranderend.

Hoe kijkt Igor nu terug op PME? Zit hij nog steeds hetzelfde in de wedstrijd of is hij minder optimistisch? Gaan marketeers het maken?

Dit en nog veel meer bespreken we op woensdag 9 december. Daarnaast is Igor Beuker zelf ook aanwezig om exclusief voor Sales Marketing Group live verschillende vragen te beantwoorden.

Nu inschrijven

De gevolgen van corona op de economie

Sociale innovatie is super belangrijk met exponentiële technologie kunnen we de wereld in een rap tempo slimmer, eerlijker, schoner en educatiever maken. Dit proces loopt al jaren, maar de digitalisering gaat in deze tijd nóg sneller. Nu moesten we aan de bak! Er gebeurt zo veel om ons heen. Kans na kans, maar ook bedreiging na bedreiging.

Marketing is voor mij het inspelen op een veranderende markt en consumenten trends. Als ondernemer is het belangrijk om die trends te zien. En die zie je door je in te leven in de toekomst. Met je imagination kun je iets van de toekomst van mens en maatschappij zien en voorspellen. De toekomst heeft groeikansen!

Nu meer als ooit zie ik een leading rol voor marketing.

De sprekers

Igor beukerIgor Beuker is keynote speaker op het gebied van marketinginnovatie. Een futurist die bekend staat om zijn vooruitziende blik op trends technologieën die van invloed zijn op het bedrijfsleven, de economie en samenleving. Met zijn radicale visie en betrouwbare stem inspireert hij publiek over de hele wereld.

 

 

 

Dolf KosDolf Kos heeft bijna twintig jaar ervaring in marketing, sales en management. Hij heeft projecten gedaan voor diverse MKB-bedrijven en multinationals in verschillende sectoren en in tegelijkertijd actief in zijn eigen bedrijven, waaronder Sales Marketing Group, waarin hij freelancers verbindt en versterkt. Hij richt zich altijd op kansen en denkt in oplossingen. Zijn credo? Focus op je tienen! En schrijven van het boek ‘From Hero to Zero’.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze Inspire & Connect LIVE kan volgen. 

Datum: 9 december 2020
Tijd: 19.30-21.00

Nu inschrijven

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over  SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Shanice Justus

Author Shanice Justus

More posts by Shanice Justus