8
februari

20:00 – 21:00

Maak van je data overzichtelijke rapportages met Google Data Studio

Google Data Studio is een handige gratis tool van Google, die het makkelijk maakt om je data om te zetten in een mooi en overzichtelijk (real time) dashboard. Zowel data uit Google bronnen als data uit applicaties van derden (of eigen databronnen) kunnen gekoppeld worden aan de visuele rapportages. Je kunt zo heldere visuele rapportages maken die perfect aansluiten op de informatie behoeftes van de diverse managementlagen en verschillende gebruikersgroepen.

Nu inschrijven

Over dit webinar

Tijdens dit webinar geeft Leo Verkaik een introductie en overzicht van de Google Data Studio basistraining welke gehouden wordt op donderdag 8 april in Huizen of online, afhankelijk van de situatie op dat moment.

Je leert wat de mogelijkheden zijn van deze handige applicatie. Daarnaast vertelt Leo je in grote lijnen wat voor acties je kan uitvoeren in Google Data Studio om tot mooie visuele dashboards te komen op basis van vastgestelde KPI’s.

Over de trainer

Leo VerkaikLeo Verkaik is een data gedreven online marketeer. Leo helpt bedrijven om data om te zetten in begrijpelijke en bruikbare informatie. Hij help organisaties te denken in doelstellingen en deze te vertalen naar KPI’s en targets. Om vervolgens de data en de informatie die daar uit voortkomt zo in te richten dat het dashboard een meetinstrument wordt. Op basis hiervan kunnen dan beslissingen genomen worden en optimalisaties worden uitgevoerd. Want zeker in de online marketing geldt: “meten is weten”!

SMG Academy

Twijfel je nog of je deel wil nemen aan de training van Leo aan de SMG Academy? Meld je dan aan voor dit webinar. In een uur tijd wordt je in grote lijnen uitgelegd hoe de training er op 8 april 2021 uit gaat zien.

Voor wie is dit webinar geschikt

Bedrijfseigenaren, zelfstandig ondernemers, (online) marketing functionarissen en iedereen die kennis wil maken met deze handige tool en die hun data op een overzichtelijke manier willen presenteren.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze webinar kan volgen. 

Datum: 8 februari 2021
Tijd: 20.00-21.00

Nu inschrijven

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Frank

Author Frank

More posts by Frank