6
mei

20:00 – 21:00

Met je eigen Personal Branding bouwen aan je onderneming

Personal Branding is meer dan alleen maar wat posten of communiceren. Jezelf als merk profileren, daar draait het om. Veel ondernemers zitten vol met ideeën maar komen niet tot actie. Herkenbaar? Zelfbewustzijn, lef, geduld en veel doorzettingsvermogen zijn belangrijke componenten die je absoluut nodig hebt!

Hier aanmelden

Over deze training

Tijdens deze Inspire & Connect LIVE krijg je van Mathijs Kok handvatten aangereikt hoe je dankzij Personal Branding kan werken aan je bedrijf en hoe je uiteindelijk tot de uitvoering overgaat. Je leert welke drempels je moet overwinnen als je een eigen merk gaat opzetten. Welke persoonlijke struggles voor blokkades zorgen en hoe je van Social Media het beste kan gebruiken. Ook de positieve en negatieve gevolgen komen aan bod.

Mathijs deelt aan de hand van zijn eigen ervaringen wat personal branding jou kan opleveren. Openhartig zal hij spreken over de belemmering die hij heeft overwonnen en hoe hij door middel van social media en podcasts zijn kennis te deelt (en klanten binnenhaalt). Ook zinvolle praktische en technische zaken zullen aan de orde komen. 

Ben je ondernemer? Op zoek naar inspiratie en motivatie om het maximale uit jezelf en uit je onderneming te halen? Dan is deze sessie misschien net wat je zoek!

“Self-awareness is being able to accept your weaknesses while focusing all of your attention on your strengths.” — Gary Vaynercuck

Resultaten van de training 

Je leert hoe je:

   • personal branding inzet om het maximale uit jezelf te halen
   • veelgemaakte misstappen kan voorkomen
   • gelijk aan de slag kan met jou eigen merk
   • jezelf op de kaart zet zonder marketingbudget
   • business creëert door jouw kennis te delen

Over de trainer

Mathijs Kok Inspire & Connect SMGMathijs Kok is meer dan 10 jaar actief als ondernemer in de e-commerce branche. Hij heeft verschillende bedrijven opgezet, is betrokken geweest als investeerder/aandeelhouder en heeft recent het roer volledig omgegooid. Doen wat je echt leuk vindt, zonder belemmeringen of gedoe. 

Sindsdien is Mathijs zijn kennis aan het delen via blogs, social media, podcasts en YouTube. Vanuit de overtuiging, dat als je het voor elkaar krijgt om als autoriteit in je vak bij mensen in hun hoofd te komen, de vraag naar je diensten als vanzelf ontstaat.

Zo verloopt de training

Na een korte introductie van SMG zal Mathijs het woord overnemen en je meenemen in zijn inspirerende verhaal. Aan het eind vindt een Q&A sessie plaats zodat alle vragen aan bod komen.

Voor wie is deze webinar geschikt?

Freelance sales en marketing professionals. Of mensen die freelancer willen gaan worden. Die aan de slag willen gaan met personal branding en door je eigen barrières heen te breken.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze Inspire & Connect LIVE kan volgen. 

Datum: 6 mei 2020
Tijd: 20.00-21.00

Hier aanmelden

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over  SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Martin

Author Martin

More posts by Martin