3
juni

20:00 – 21:00

Leer hoe je QR kan gebruiken om te verbinden met consumenten in de anderhalve meter wereld. 

De QR-code geeft een tal van mogelijkheden om op een veilige manier met consumenten te verbinden via hun eigen device. Rogier Croes is eigenaar van Touchscreen Marketing en is expert op het gebied van Gamification. Hij weet alles over zaken waar interactieve content bij komt kijken, van touchscreen games in supermarkten en winkelketens, tot mobiele games. Zo ook het gebruik van QR codes.

Handelingen tussen klant en organisatie gaan anders dan voorheen. Veiligheid wordt (gelukkig) steeds meer prioriteit nummer 1. Maar, klanten de behoefte om positief verrast en geïnspireerd te worden. Hoe kan je dat doen?

Hier aanmelden

Resultaten van de training 

Je leert:

  • waarvoor je de QR kan gebruiken
  • waarom consumenten dol zijn op QR codes
  • hoe andere merken QR gebruiken om …..
  • hoe jij de klantbeleving optimaliseert met QR

Over de trainer

Rogier Croes is oprichter van 3 bedrijven die allemaal te maken hebben met interactiviteit via schermen. Hij heeft een lange achtergrond bij reclame en mediabureaus en gebruikt die kennis nu om op nieuwe manieren consumenten en merken met elkaar te verbinden.

Zo verloopt de training

De I&C live duurt 60 minuten. We starten met een korte introductie. Daarna volgt de sessie van Rogier Croes gevuld met inspirerende praktijkvoorbeelden. Daarop volgt een open gesprek waarin jij jouw vragen kan stellen en over mogelijkheden kan discussiëren.

Voor wie is deze webinar geschikt?

Voor iedereen. Ik denk dat je interesse moet hebben in marketing en communicatie. Dat je wilt leren hoe je met de nieuwe spelregels nog wel contact kan maken met je doelgroep en hoe technologie hierbij kan helpen.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze Inspire & Connect LIVE kan volgen. 

Datum: 3 juni 2020
Tijd: 20.00-21.00

Hier aanmelden

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Martin

Author Martin

More posts by Martin