28
oktober

20:00 – 21:00

Leer hoe je met behulp van call tracking en form tracking meer leads en sales kunt genereren uit jouw huidige marketingbudget.

De meeste marketeers hebben een goed zicht op alle webconversies en optimaliseren op basis van deze data. Wat er echter vaak nog mist, is ook de telefonische data mee te nemen in deze optimalisatie. AdCalls zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in de telefonische conversies zodat de optimalisatie op 100% van de data kan worden gedaan.

In dit webinar leer je waarom call tracking zo belangrijk is voor jullie organisatie en hoe je dit direct kunt toepassen. Daarnaast vertellen we jullie ook alles over onze nieuwste dienst: form tracking.

Nu inschrijven

Zo verloopt de training

Tijdens het webinar is er de mogelijkheid om alle vragen te stellen aan Sales Manager Patrick Roebersen. Ook na het webinar is er de mogelijkheid om vragen te stellen die we dan uitgebreid kunnen behandelen.

Na het webinar weet je:

  • Wat call tracking is en hoe je dit kunt inzetten voor jouw organisatie
  • Hoe je meer leads kunt behalen met hetzelfde marketingbudget
  • Hoe je eenvoudig een warme lead kunt omzetten naar een sale

Over de trainer

adcallsTamara Kops is Partner Succes Manager bij AdCalls en zorgt ervoor dat de partners van alle kennis zijn voorzien om het maximale resultaat te behalen uit de inzet van call tracking. Tamara heeft veel ervaring binnen online marketing en weet daardoor wat er speelt op de markt.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze Inspire & Connect LIVE kan volgen. 

Datum: 28 oktober 2020
Tijd: 20.00-21.00

Nu inschrijven

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over  SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Shanice Justus

Author Shanice Justus

More posts by Shanice Justus