27
mei

20:00 – 21:00

Hoe zet je Pinterest in als verkoopkanaal?

Pinterest is een visuele zoekmachine waar mensen op zoek gaan naar inspiratie en ideeën, lees producten en diensten, mét een koopintentie. Dat maakt het een e-commerce platform en niet een social media kanaal. Nederland heeft inmiddels ruim 4.5 miljoen Nederlandse geregistreerde gebruikers.

Hier aanmelden

Over deze Inspire & Connect Live

Maandelijks zijn bijna 1 miljoen pinners (de gebruikers) op zoek naar nieuwe producten en diensten. Voor ondernemers en bedrijven die niet zichtbaar aanwezig zijn op Pinterest betekent dit een gemiste verkoopkans. Pinterest expert Maarten Bierman gaat je alles vertellen over hoe je dit platform kunt inzetten om je zakelijke klanten te verleiden.

Pinterest expert Maarten Bierman gaat je tijdens deze webinar alles vertellen over Pinterest.

Je leert:

  • hoe Pinterest wordt gebruikt
  • het belang van consistent en frequent pinnen
  • hoe je Pinterest borden, SEO titels en SEO bordbeschrijvingen schrijft
  • wat Rich Pins zijn en welke je kan toepassen voor jouw bedrijf
  • hoe jij Pinterest zakelijk kunt inzetten als ondernemer of bedrijf

Over de trainer

Maarten Bierman | Pinterest MarketeerMaarten Bierman is Pinterest expert en eigenaar van The Pinfluencers. Vanaf kinds af aan was Maarten al gefascineerd door afbeeldingen. Op jonge leeftijd leerde hij het spelletje memory spelen en hij won altijd! Hij heeft een fotografisch geheugen wat hem bij Pinterest erg goed van pas komt.

Conversie zit in zijn DNA. Met zijn bedrijf The Pinfluencers helpt hij ondernemers en bedrijven met het zakelijk inzetten van Pinterest. Van het inrichten en beheren van een zakelijk account tot het bedenken, opzetten en uitvoeren van Pinterest marketing campagnes.

Zo verloopt de training

In dit webinar leer je wat Pinterest is en hoe het platform wordt gebruikt. Daarnaast gaan we op de vier belangrijkste pijlers in waarvoor je Pinterest kunt inzetten:

  1. creëren van naamsbekendheid voor je merk, product of dienst
  2. als onderdeel van je SEO-strategie
  3. generen van meer bezoekers naar je website of webshop
  4. verhogen van je conversie

Voor wie is deze webinar geschikt?

Dit webinar is geschikt voor onder andere: e-commerce managers, webshop eigenaren, online marketeers, brand marketeers, SEO specialisten, contentmarketeers en conversie-specialisten

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze Inspire & Connect LIVE kan volgen. 

Datum: 27 mei 2020
Tijd: 20.00-21.00

Hier aanmelden

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Martin

Author Martin

More posts by Martin