25
januari

20:00 – 21:00

In dit webinar leer je welke targeting mogelijkheden er allemaal zijn binnen LinkedIn ads en hoe je deze kan inzetten om jouw doelgroep te bereiken.

LinkedIn is voor B2B marketing hét kanaal om op te adverteren. LinkedIn wordt nog veel vergeleken met andere advertentie kanalen en wordt vaak bestempeld als  ‘te duur’. Maar wat men niet weet is dat LinkedIn juist hele interessante en effectieve mogelijkheden biedt om een zakelijke doelgroep te bereiken. 

In deze webinar gaan we in op de verschillende targeting mogelijkheden binnen LinkedIn ads en hoe je jouw doelgroep daarmee kan bereiken.

Nu inschrijven

Resultaten van de training 

Je leert hoe je:

  • Welke targeting mogelijkheden LinkedIn biedt.
  • Hoe je de verschillende targeting mogelijkheden kan inzetten om jouw doelgroep te bereiken.

Over de trainer

Valerie van EngelenhovenValerie van Engelenhoven is freelance online marketeer met meer dan 5 jaar werkervaring in de online marketing. Zij is een allrounder, gespecialiseerd in google ads en social advertising. Ze heeft al vele LinkedIn campagnes op mogen zetten en kan jou alle ins- en outs vertellen die LinkedIn Advertising te bieden heeft. Valerie heeft onder andere gewerkt voor: BOVAG Leasefiets, Viessmann, Parship, NCOI Groep, Finnik en CookieInfo.

 

Voor wie is deze training geschikt?

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar LinkedIn Ads en wilt weten welke mogelijkheden het biedt om een doelgroep te bereiken.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze Inspire & Connect LIVE kan volgen. 

Datum: 25 januari
Tijd: 20.00-21.00

Nu inschrijven

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over  SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Frank

Author Frank

More posts by Frank