24
augustus

20:00 – 21:00

Ontwikkel jouw skills op sales gebied.

Als freelancer ben je natuurlijk ontzettend goed in jouw specialisme. Je hebt talent en je bent misschien al behoorlijk ervaren. Je hebt waarschijnlijk al heel veel in jezelf geïnvesteerd om nog beter te worden in jouw vakgebied. Blijf dat vooral ook doen, want het is en blijft de beste investering die je ooit kan doen.

Toch worstelen veel ZZP’ers met hun acquisitie, de omzet is te laag en het kost te veel tijd om je als merk sterk neer te zetten en potentiële klanten te benaderen. Tijd die je zou moeten gebruiken om geld te verdienen. Daarnaast zijn verkoopgesprekken lastig, het voelt niet fijn om afgewezen te worden.

Nu inschrijven

Over deze webinar

Tijdens deze webinar geeft Saul je een teaser over de inhoud wat er behandeld gaat worden tijdens zijn training op 3 september in Huizen. De hoofdlijn van deze sales-teaser en academy is hoe jij meer succes kan halen uit je verkoopgesprek. Saul zal ingaan op jouw salesvragen en je krijgt een effectieve verkooptechniek mee die je kans op succes significant doet stijgen.

Over de trainer

Saul Janssen is senior sales professional en helpt bedrijven om hun doelstellingen te realiseren. Saul is partner van SMG en heeft al ondernemers met groot plezier gecoacht gecoacht en getraind. Of het nu gaat om waardevolle leads binnenhalen, het trainen van teams of het optimaliseren van sales processen, Saul helpt bedrijven groeien.

SMG Academy

Mocht je nog twijfelen of je deel zou nemen aan de SMG Academy van Saul op 3 september in Huizen, meld je dan aan voor deze webinar. In een uur tijd word je in grote lijnen uitgelegd hoe de SMG Academy er op 3 september uit gaat zien.

Klik hier om meer te lezen over de academy op 3 september.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze webinar kan volgen. 

Datum: 24 augustus 2020
Tijd: 20.00-21.00

Nu inschrijven

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Martin

Author Martin

More posts by Martin