21
oktober

20:00 – 21:00

Leer in 50 minuten hoe je d.m.v. limbic mapping jouw buyer persona samengesteld om zo je customer journey te optimaliseren.

Deze training is voor jou als je jouw customer journey wil optimaliseren a.d.h.v. jou ideale prospect. Je komt precies te weten wat voor soort visuals, teksten en kreten je moet gebruiken om de taal van je doelgroep te spreken. Wel of geen bulletpoints, korte of lange sales copy en veel of weinig empathie.ย 

Krijg inzicht in het limbic system, limbic mapping en ontwikkel a.d.h.v. een werkboek jouw buyer persona.

Nu inschrijven

Zo verloopt de training

In het begin ga ik je vertellen over het limbic system, een deel van de hersenen. Dit moet je begrijpen om in te zien dat je niet tegen elke soort customer hetzelfde kan praten. Kort gezegd, de mensen reageren anders op bepaalde visuals, teksten en kreten.ย 

Na de uitleg gaan we gezamenlijk jouw buyer persona maken a.d.h.v. dit limbic system zodat je deze kan verwerken in jouw customer journey.

Na het webinar weet je:

  • Wat het limbic system voor invloed heeft op de beslissingen die jouw bezoekers nemen
  • Hoe je jouw landingspagina aan kan passen a.d.h.v. deze kennis
  • Wie jouw ideale klant is en hoe je deze kan verwerken in jouw customer journey

Over de trainer

Neuromarketing๐’๐ฒ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฆ๐š๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ข ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ ๐ฃ๐ž ๐ ๐ž๐ก๐ž๐ฅ๐ž ๐จ๐ซ๐ ๐š๐ง๐ข๐ฌ๐š๐ญ๐ข๐ž – ๐ƒ๐จ๐จ๐ซ ๐ก๐ž๐ญ ๐ญ๐จ๐ž๐ฉ๐š๐ฌ๐ฌ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ข๐ ๐ข๐ญ๐š๐ฅ ๐ ๐ซ๐จ๐ฐ๐ญ๐ก ๐ฆ๐š๐ซ๐ค๐ž๐ญ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐ข๐ง๐ ๐ฃ๐ž ๐ฃ๐จ๐ฎ๐ฐ “๐ฅ๐ž๐ค” ๐ž๐ง ๐จ๐ฉ๐ญ๐ข๐ฆ๐š๐ฅ๐ข๐ฌ๐ž๐ž๐ซ ๐ฃ๐ž ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐œ๐จ๐ง๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ๐ข๐ž!ย ย 

Ik ben Jan Willem den Hollander, online marketeer, coach en spreker met een passie voor het ontwikkelen van groei. Ik ben ervaren/geschoold in diverse technieken die ik gebruik als conversiespecialist, digital growth marketeer en neuromarketeer. Denk hierbij aan Google analytics & tag manager, SEO & SEA, neuromarketing maar ook diverse NLP en psychologie opleidingen. De afgelopen jaren heb ik bij diverse bedrijven gewerkt als zelfstandig ondernemer (zzp/freelance).

Nice to know, ik ben gek op de wereld van de gezondheid. Ik ben naast marketeer ook therapeut in de voedingsleer en hou er van op te sporten, gezond te eten en mijzelf optimaal inzetbaar te houden.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze Inspire & Connect LIVE kan volgen.ย 

Datum: 21 oktober 2020
Tijd: 20.00-21.00

Nu inschrijven

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen overย  SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Shanice Justus

Author Shanice Justus

More posts by Shanice Justus