20
juli

20:00 – 21:00

Hoe zet je een goede Google Ads campagne op!

Google Ads (vroeger Adwords) is een van de meest populaire manieren van adverteren op het internet. Het stelt je in staat om op een relatief makkelijke manier je klanten of potentiële klanten te bereiken. Maar hoe zet je nou zo’n Google Ads campagne op? En hoe zorg je er voor dat deze campagnes ook geld gaan opleveren?

In de Google Ads basistraining leer je de basisbeginselen van het opzetten van een goede Google Ads campagne.

Nu inschrijven

Zo verloopt de training

Tijdens de training lopen we door een presentatie. Daarnaast is er veel tijd voor eigen inbreng en interactiviteit. Heb jij vragen over jouw account die voor de andere trainees ook interessant kan zijn? Dan lopen we die met de hele groep even door.

Resultaten van de training

Je leert:

  • Wat is Google Ads en waarom moet je het inzetten
  • Verschillende functionaliteiten
  • Het aanmaken van een nieuw account
  • Het opzetten van je eerste campagne
  • Het kiezen van de juiste zoekwoorden
  • Het schrijven van effectieve advertenties
  • Hoe je om kunt gaan met het monitoren en bijsturen van je advertenties
  • Tips en tricks

Over de trainer

Wouter Amersfoort is al meer dan 10 jaar actief in Digital Marketing. Met zijn specialisatie in Google Ads (SEA) en werkervaring bij verschillende bureau’s als SEA expert maken hem de juiste persoon voor deze training. Of het nu gaat om de gratis Google Grants campagnes vanuit Google voor goede doelen of om ingewikkelde Google Shopping campagnes voor internationale webshops, hij heeft met alles ervaring. Wouter heeft o.a. gewerkt voor: Nestlé, de Nierstichting, Bol.com, Traffic Builders, Traffic4U, KNGF Geleidehonden, Kamera Express, Noordhoff uitgevers en vele anderen. Schrijf je in voor deze training en leer hoe jij jouw SEA campagnes rendabel kunt krijgen!

Voor wie geschikt?

Deze training is voor iedereen die kennis over Google Ads wil opdoen of zijn kennis wil verbreden. Mensen zonder of met basis kennis. Ben jij al wat gevorderd in Google Ads? Dan is de gevorderden training wellicht passender voor jou.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze webinar kan volgen. 

Datum: 20 juli 2020
Tijd: 20.00-21.00

Nu inschrijven

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Martin

Author Martin

More posts by Martin