20
januari

20:00 – 21:00

ITP, ETP, Tracking Prevention, Cookieless world – Wat is het, wat is de impact op je marketing data en hoe kan je ermee omgaan.

Veel mensen maken tegenwoordig gebruik van webbrowsers die de mogelijkheid bieden om meer anoniem te surfen over het internet. Dit betekent dat het gedrag van de bezoeker op je website in je marketing analyses en conversie rate niet wordt meegenomen. Ook hebben steeds meer mensen een Adblocker geïnstalleerd die website trackers blokkeren wat dan weer een negatieve impact heeft op je advertising. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het elimineren van third-party cookies. 

In dit webinar neemt Boris Schellekens je mee in de wereld van tracking prevention, de impact hiervan en hoe je hier het beste mee om kan gaan waarbij je toch kan blijven sturen met je marketingdata.

Nu inschrijven

Zo verloopt deze training

Na een korte introductie van de Sales Marketing Group start Boris zijn presentatie over de impact van tracking prevention en de alternatieven die je kan ondernemen. Tijdens het webinar is er een mogelijkheid om vragen te stellen via een Q&A sessie.

Resultaten van de training 

Je leert hoe je:

  • Wat tracking prevention is, 
  • wat de impact is op je marketing data,
  • Wat je kan ondernemen om toch te blijven sturen met je marketing- en analysedata.

Over de trainer

Boris SchellekensBoris Schellekens is oprichter van TraceDock waar hij verantwoordelijk is voor de techniek en dagelijks bezighoud met data van klanten en de analytics inrichting.

Met zijn bedrijf helpt Boris e-commerce bedrijven om tot 25 procent van de data die ze missen in Google Analytics terug te krijgen. Dat doet hij met een SaaS tool waarmee Ad- en tracking blockers worden herkend.

 

 

Voor wie is deze training geschikt?

Iedereen die actief is online marketing (in het bijzonder Brands) en data missen in hun Google Analytics maar wel op deze data willen blijven sturen.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze Inspire & Connect LIVE kan volgen. 

Datum: 20 januari 2021
Tijd: 20.00-21.00

Nu inschrijven

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over  SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Frank

Author Frank

More posts by Frank