18
januari

20:00 – 21:00

Hoe zet je strategisch effectieve Facebookcampagnes op?

Ook in 2021 is Facebook nog steeds één van de grootste social media platformen van Nederland. Samen met Instagram, Messenger en WhatsApp hebben zij het grootste stuk uit de taart. Met meer dan 10 miljoen accounts in Nederland is Facebook Adverteren voor iedere organisatie nog steeds heel interessant. Want met zoveel gebruikers zit ook zeker jouw doelgroep hier tussen.

Nu inschrijven

Over dit webinar

Tijdens deze avond gaat Martin Eefting je uitleggen hoe je goede en strategisch effectieve campagnes kan bouwen. Aan de hand van een PowerPoint presentatie laat hij je zien welke onderdelen hiervoor nodig zijn. 

Social Media specialist Martin Eefting gaat je tijdens deze webinar alles vertellen over Facebook Marketing.

Je leert:

  • Welke soorten doelgroepen er zijn
  • De verschillende marketingdoelstellingen en waar deze in de funnel zitten
  • Waarom A/B testen belangrijk is
  • Hoe je snel en makkelijk je statistieken kan inzien

Over de trainer

Martin EeftingMartin Eefting is freelance social media specialist en eigenaar van GoHashtag. Door zijn ervaring bij L’Oréal, Hersenstichting, nlgroeit, CNV Vakbond, Melvita honing en diverse mkb-klanten en bureaus.

Zo verloopt de training

In dit webinar leer je wat Facebook is en hoe het platform wordt gebruikt. In een uur tijd word je in grote lijnen uitgelegd hoe een campagne opgebouwd wordt en welke stappen daarvoor nodig zijn. 

Op 11 maart geeft Martin een fysieke training op het kantoor van SMG in Huizen. De stappen uit deze presentatie worden dan ‘live’ uitgelegd en kun je direct tijdens deze academy direct toepassen voor je eigen business. Klik hier om meer te lezen over de academy op 11 maart.

Voor wie is deze webinar geschikt?

Dit webinar is geschikt voor eigenlijk alle marketeers of eigenaren van bedrijven die graag zelf hun social media marketing willen uitvoeren. 

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze webinar kan volgen. 

Datum: 18 januari 2021
Tijd: 20.00-21.00

Nu inschrijven

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Frank

Author Frank

More posts by Frank