15
oktober

18:00 – 21:00

SMG Academy | Basis training Google Tag Manager

In deze basistraining Google Tag Manager van Alex van Holland leer je in één avond de mogelijkheden van deze online tool. 

Training: Google Tag Manager basis

Google Tag Manager is de online marketing tool om tags (stukjes code die informatie verzamelen) te beheren. De tags verzamelen informatie over conversies of het gedrag van de bezoekers op je website. Alleen hoe meer tags je hebt op je website, hoe lastiger het wordt om ze te beheren. Google Tag Manager zorgt ervoor dat je in één overzicht alle tags kan beheren zonder dat je hiervoor technische kennis nodig hebt.

De training start met een introductie over de werking van Google Tag Manager, uitleg over de belangrijkste begrippen en hoe je Google Tag Manager kan inzetten voor je eigen marketing activiteiten. De praktijk komt ook aan bod. Je gaat aan de slag met het inrichten van je eigen account in Google Tag Manager zodat je na de training het gebruik de tool meteen kan toepassen.

Je leert:

  • Praktische kennis over Google Tag Manager,
  • Inrichten van je account om via mappenstructuur voor tags en andere triggers een duidelijk overzicht te maken,
  • Implementatie van trackingscodes van Google Ads, Google Analytics , Facebook, LinkedIn via Google Tag Manager,
  • Het meetbaar maken van je website, zoals klik op buttons, links, etc.

Over de trainer

Alex van HollandAlex van Holland is een data gedreven online marketeer. Alex helpt bedrijven om data om te zetten in begrijpelijke en leesbare informatie en rapportages. Hij weet de rapportages zo te ontwikkelen dat ze ook functioneel zijn om strategisch inzicht te verkrijgen en lange termijn te beslissingen te kunnen nemen. Daarnaast is zijn gegenereerde dat uitermate geschikt om campagnes te optimaliseren en bij te sturen.

 

Planning

17.00 – 18.00  Ontvangst en broodjes buffet
18.00 – 21.00
  Google Tag Manager training
21.00 – 21.30  Napraten met medecursisten

De inwendige mens wordt verzorgd met een lekker broodjes buffet. Ook koffie, thee en fris is volop aanwezig. Tijdens en na de sessie is er tijd om vragen te stellen aan Alex en te connecten met de medecursisten.

SMG Academy

Google Tag Manager

↓  Reserveer nu je plek!  ↓

Over SMG Academy

De SMG-academy helpt sales en marketing professionals om jouw essentiële kennis en capaciteiten aan de top te krijgen en te houden. Door te leren van trainers die dit zelf dagelijks inzetten. En voor partners bij SMG is er nog een extra korting ook. Maar of je nu (al) partner bent of niet, jouw groei in digitale marketing start hier.

Locatie

De trainingen van de SMG Academy vinden plaats in het pand aan de ambachtsweg 28, 1271 AM in Huizen.

Annulering

Tot 30 dagen voor aanvang van de training is kosteloze uitschrijving en restitutie van het inschrijfgeld door de deelnemer mogelijk. Bij uitschrijving tussen 30 dagen en 7 dagen voor de startdatum van het wordt €75,- in rekening gebracht. Bij uitschrijving door  vanaf 7 dagen voor de startdatum wordt 100% van het overeengekomen bedrag in rekening gebracht. Annuleren kan alleen via een e-mail naar: info@salesmarketinggroup.nl.

Indien door omstandigheden een training onverhoopt geen doorgang kan vinden, zal Sales Marketing Group trachten binnen een afzienbare termijn te zorgen voor een vervangende training op een andere datum. Indien dit niet mogelijk is en Sales Marketing Group de training geen doorgang laat vinden zal het inschrijfgeld terugbetaald worden aan de deelnemer. Restitutie van het overeengekomen bedrag vindt tevens plaats indien de deelnemer op de nieuwe datum niet deel kan nemen aan de training.

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over  SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Martin

Author Martin

More posts by Martin