13
juli

20:00 – 21:00

Krijg meer inzicht in de bezoekers van je website

Al je een website hebt wil je natuurlijk ook meer weten hoe bezoekers zich gedragen. Google Analytics is een gratis tool die je in staat stelt het websiteverkeer op een praktische manier te analyseren. En die analyses kan je weer inzetten in je marketingactiviteiten. Want wat je kan meten kan je ook weer verbeteren!

Nu inschrijven

Over deze webinar

Tijdens dit webinar geeft Alex van Holland een teaser over de inhoud wat behandeld gaat worden tijdens de Google Analytics basistraining op 1 oktober in Huizen. Tijdens dit webinar leer je wat voor informatie beschikbaar is en waar alle informatie staat. Daarnaast vertelt Alex je in grote lijnen wat voor acties je kan uitvoeren in Google Analytics om meer informatie te genereren en hoe je je campagnes kan verbeteren.

Over de trainer

Alex van Holland is een data gedreven online marketeer. Alex helpt bedrijven om data om te zetten in begrijpelijke en leesbare informatie en rapportages. Hij weet de rapportages zo te ontwikkelen dat ze ook functioneel zijn om strategisch inzicht te verkrijgen en lange termijn te beslissingen te kunnen nemen. Daarnaast is zijn gegenereerde dat uitermate geschikt om campagnes te optimaliseren en bij te sturen.

Voor wie is deze webinar geschikt?

Bedrijfseigenaren, zelfstandig ondernemers die de traffic willen op hun website willen snappen.

SMG Academy

Twijfel je nog of je deel wil nemen aan de training van Alex aan de SMG Academy? Meld je dan aan voor dit webinar. In een uur tijd wordt je in grote lijnen uitgelegd hoe de training er op 1 oktober uit gaat zien.

Nu inschrijven

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Martin

Author Martin

More posts by Martin