10
augustus

20:00 – 21:00

Maak van je data overzichtelijke rapportages met Google Data Studio

Google Data Studio is een handige tool die het makkelijk maakt om je data om te zetten in een mooi en overzichtelijk dashboard. Zowel data uit Google bronnen als data uit applicaties van derden kunnen kan je gebruiken voor het maken van deze visuele rapportages. Uitermate geschikt om je analyses aan het hoger management te presenteren.

Nu inschrijven

Over dit webinar

Tijdens dit webinar geeft Alex van Holland een teaser over de inhoud wat behandeld gaat worden tijdens de Google Data Studio training op 29 oktober in Huizen. Je leert wat de mogelijkheden zijn van deze handige applicatie. Daarnaast vertelt Alex je in grote lijnen wat voor acties je kan uitvoeren in Google Data Studio om tot mooie visuele dashboards te komen op basis van vastgestelde KPI’s.

Over de trainer

Alex van HollandAlex van Holland is een data gedreven online marketeer. Alex helpt bedrijven om data om te zetten in begrijpelijke en leesbare informatie en rapportages. Hij weet de rapportages zo te ontwikkelen dat ze ook functioneel zijn om strategisch inzicht te verkrijgen en lange termijn te beslissingen te kunnen nemen. Daarnaast is zijn gegenereerde dat uitermate geschikt om campagnes te optimaliseren en bij te sturen.

Voor wie geschikt?

Bedrijfseigenaren, zelfstandig ondernemers die hun data op een overzichtelijke manier willen presenteren.

SMG Academy

Twijfel je nog of je deel wil nemen aan de training van Alex aan de SMG Academy? Meld je dan aan voor dit webinar. In een uur tijd wordt je in grote lijnen uitgelegd hoe de training er op 29 oktober uit gaat zien.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze webinar kan volgen. 

Datum: 10 augustus 2020
Tijd: 20.00-21.00

Nu inschrijven

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Martin

Author Martin

More posts by Martin