1
februari

20:00 – 21:00

Krijg meer inzicht in de bezoekers van je website

Al je een website hebt wil je natuurlijk ook meer weten over hoe bezoekers zich gedragen. Google Analytics is een gratis tool die je in staat stelt het websiteverkeer op een praktische manier te analyseren. En die analyses kan je weer inzetten in je marketingactiviteiten. Want wat je kan meten kan je ook weer verbeteren!

Nu inschrijven

Over dit webinar

Tijdens dit webinar geeft Leo Verkaik een inrtoductie en overzicht van de Google Analytics basistraining op donderdag 25 maart in Huizen of online afhankelijk van de situatie op dat moment.

Tijdens dit webinar leer je wat voor informatie beschikbaar is en waar alle informatie staat. Daarnaast vertelt Alex je in grote lijnen wat voor acties je kan uitvoeren in Google Analytics om meer informatie te genereren en hoe je op basis daarvan bijvoorbeeld je Google Ads of andere campagnes kan verbeteren.

Over de trainer

Leo VerkaikLeo Verkaik is een data gedreven online marketeer. Leo helpt bedrijven om data om te zetten in begrijpelijke en bruikbare informatie. Hij help organisaties te denken in doelstellingen en deze te vertalen naar KPI’s en targets. Om vervolgens de data en de informatie die daar uit voortkomt zo in te richten dat het dashboard een meetinstrument wordt. Op basis hiervan kunnen dan beslissingen genomen worden en optimalisaties worden uitgevoerd. Want zeker in de online marketing geldt: “meten is weten”!

SMG Academy

Twijfel je nog of je deel wil nemen aan de training van Leo aan de SMG Academy? Meld je dan aan voor dit webinar. In een uur tijd wordt je in grote lijnen uitgelegd hoe de training er op 25 maart 2021 uit gaat zien.

Praktisch

Meld je aan via Eventbrite. Je zult van ons een url ontvangen waarmee je het deze webinar kan volgen. 

Datum: 1 februari 2021
Tijd: 20.00-21.00

Nu inschrijven

Vragen?

Voor een antwoord op al je vragen over SMG Academy of andere events van SMG kun je mailen naar info@salesmarketinggroup.nl.
We horen graag van je!

Frank

Author Frank

More posts by Frank